Vastag Csaba akusztikus koncert, zongora kisérettel, vacsorával



Október 4-én (vasárnap) Vastag Csaba zenés vacsora estjére - 60 perces akusztikus koncert, zongorakísérettel) invitáljuk a nagyérdeműt!

A La-Guna étterem szervezésében egy újabb különleges estnek nézünk elébe. Azok, akik szeretnének részesei lenni az eseménynek, nincs más dolguk, mint az étterem elérhetőségeinek egyikén előzetesen asztalt foglalni. A lefoglalt jegyeket a rendezvény előtt legkésőbb 1 hétig kell átvenni.

Az est részvételi díja, kétfogásos vacsorával együtt 5500 Ft/fő, vacsora nélkül, csak koncert jegy 3500 Ft/fő.
Vacsora kezdete: 16.30h
Koncert kezdete: 18.00h

Választható menü:
 
FŐÉTEL:    
Chili Beef (wokban sült bélszínkockák karfiollal, zöldhagymával, gombával, paprikával, thai rizzsel) Sanshoku sushi mix 12db ( 3db tonhal maki, 3db yellowtail maki, 3db lazac maki, 3db shitake maki) Chedarsajttal töltött csirkemellfilé házisonkával göngyölve, tejszínes erdeigomba-mártással, sárgarépa pürével
 
Házi széles metélt kakukkfüves vargányaszeletekkel forgatva Diós bundában sült camembert, bodza chutney-val, párolt rizzsel  


DESSZERT:
   
Karamellás madártej Gesztenyepüré Bodzás Pannacotta

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a választott menüt a jegy átvételekor legyenek szívesek a kollégánknak leadni!

Köszönjük

AZSTALFOGLALÁS: 06 1/787-9522


 


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»


2 fogás:
1.190 Ft

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2017.10.9-15.
    DINING CITY ÉTTEREM HÉT 2017.10.9-15.
    Éttermünk séf mester szakácsai, Tarr László, Vörös Péter és Monthon Pakul, páratlan menüsorral készültek az őszi Dining City Vendégei számára!
    Bővebben
  • 2017-11.10-12.
    Márton napi libaságok
    Márton napi libaságok...
    2017.november 10-12.
    Bővebben
  • 2017-03.24.
    Gál Tibor borvacsora
    Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedüit, fehértől a vörösig.
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink