Vendégkönyv

*Név:
*E-mail cím:
Üzenet:
Írd be a fenti művelet eredményét:

Fanni 2018-09-07
Többször rendeltünk, online, nem is volt gond, kivéve most. Másfél órája vártam a rendelést, mikor felhívtam őket, hogy hogy áll a rendelésem. Meg sem kapták, pedig kaptam visszaigazoló e-mailt a rendelésemről. Elég magy csalódás volt így másfél óra után.
» ugrás a lap tetejére «
Kőműves Nikolett 2018-06-04
Rendszeresen rendeltem tőlük, eddig nem volt problémám. Ma viszont csalódtam, rántott cukkinit rendeltem, majonézes kukoricával. Sajnos 2/3-d arányban (ha nem több) a kukoricasaláta volt, ehhez pár szelet cukkini... Az erdei gyümölcsös tiramisu pedig egy feláras átverés. 840Ft egy vaníliapudingos piskótáért, némi erdei gyümölcs öntettel. Nem csak az étlapot és az árképzést kéne újragondolni, hanem a mentalitást is. Szánalmas és nevetséges..
» ugrás a lap tetejére «
Fodor Éva 2018-01-27
A pincérek kibeszélték a vendégeket a pult mellett várakozva. A gyerekekre flegmán néztek. Az ételekkel nem volt baj. A szék az asztaltól olyan távol volt hogy a gyerekek nem értek el az asztalt de a felnőtteknek is problémát okozott . A szék amúgy kanapé volt amit megmozdítani nem lehetett. A pincérek feleslegesen tették fel ugyan azokat a kérdéseket egymás után. Azt hiszem most jártam itt először és utoljára.
» ugrás a lap tetejére «
Bige József 2018-01-21
Családi születésnapi vacsora, 18 fő. Napokkal előre legyeztetve az étteremmel a vendégek által étlapról választott ételek listája (szombat estéről lévén szó), az étterem telítettségéből fakadóan az esetleges várakozási idő csökkentése érdekében. Előételekből volt olyan tétel, melyet egyszerűen elfelejtettek (?) kihozni.. A főételek az érkezést követően 1 óra és 50 perc (!!!) elteltével sikerült abszolválni, azt is olyan ütemben, hogy volt olyan vendég aki már elfogyasztotta az ételt, másnak még akkor szervírozták.. A memória továbbra sem javult, szintén sikerült rendelést kihagyni.. Volt olyan főétel, melyet olyan körettel hoztak, (gombás szósz) mely köszönő viszonyban nincs az étlap szerinti receptúrával, ami nem lett volna egyébként gond, ha a T. vendég kifejezetten nem kedvelné a gombát.. A kikért (xxx pincészet) 2016-os chardonnay borából egy üveg elfogyasztása után utánrendeléskor sajnálkozva közölték, hogy elfogyott, nincs több.. Poharas borokat nem az asztalnál töltik, pohárban hozzák ki.. (??) Vörösbornak állott íze volt.. (Sanszos a maradékbor eladása ilyen formában..) Ja a vacsora közben rendelt italokra is nem ritkán 20-25 percet kellett várni. A rendezvény előtt ígéretet kaptam arra, hogy a 18 főre egy állandó pincért kapunk, ehhez képest úgy kellet vadászni a felszolgálóra. Egy pozitívumot tudok említeni, a hús ételek finomak, ízletesek voltak, sajnos a köretekkel vannak alapvető problémák.. Tisztelt Vezetőség! Bemutatkoznék, Mi vagyunk a vendégek, és Önök belőlünk élnek..
» ugrás a lap tetejére «
Koniorczyk Miklós 2017-11-07
A kiszállított ételek (halászlé, harcsatekercs, csülök) elképesztően finom és friss volt, annyira, hogy remélem átadják a szakácsnak a köszönetem, illetve életemben nem találkoztam olyan futárral aki este tízkor ilyen udvarias és jó kedélyű (kaputelefonban bemutatkozik...stb) örülök, hogy a szabadnapom pihenését ilyen vacsi zárta. Csak így tovább!
» ugrás a lap tetejére «
bytecoin mining news 2017-05-26
list of cryptocurrencies by market cap bytecoin bitcointalk tumblr bytecoin mining news http://ur.my/bestdigitalcurrencytobuy38496
» ugrás a lap tetejére «
Dézsi Gábor 2017-03-26
Mai napon 22.31 perckor érkeztünk az étterembe majd a pincér utunkat állta és megkérdezte miben segíthet. Válaszoltam hogy vacsorázni szeretnénk. Erre finoman közölte hogy ma már nem tudnak kiszolgálni. Szó szerint ezt mondta: " Lassan zárunk. " Közöltem vele hogy a honlapon éjfélig van a nyitva tartás. Erre azt válaszolta hogy valóban de a konyha 23.00 órakor zár. Azt gondolom hogy fel óra elég lett volna hogy megrendeljük az ételt és elkészüljön. Nyilván nem mentem bele vitába és könyörögni sem fogok hogy ott hagyjam a pénzem. Van sok más étterem ahol zárás előtt másfél órával szívélyesen fogadnak. További sikeres munkát kívánok Dézsi Gábor
» ugrás a lap tetejére «
Dankovics Krisztina 2017-03-17
Tisztelt Tóth Erzsébet! A honlapon az ön neve van feltüntetve managerként,ezért szólítom meg így levelemben. Többször jártunk éttermükben. Mai napon 2017.03.17.én is egy finom ebédet szerettünk volna elfogyasztani a párommal... Sajnálattal nagyot csalódtunk....A fokhagymás tarja,karikaburgonyával és kakastaréjjal elnevezett étel mínősíthetetlenül sikerült.Régi,kiszáradt,félig sült húst tálaltak fel,amelyben a hús vége is belekerült..Tökmaggal szórták meg és karika burgonya helyett hasábburonyával és szétégetett Lyon-i hagymával került elénk. Káposztasalátát rendeltünk..Az étel felszolgálása után megjegyeztük a pincérnek,hogy elfelejtette kihozni...aki egy másik kollega megkérdezése után közölte,hogy sajnos nincs... Sajnálom a történteket,mert a személyzet nem tett semmit annak érdekében,hogy jó szájízzel távozzunk az éttermükből...még ha a szakács hibájából történt a dolog... Nem fogunk Önökhöz többet menni... 26.-ik éve dolgozom a vendéglátóiparban.így tudom,hogy miként kell egy "jó" vendéglátósnak viselkednie... Tisztelettel:Dankovics Krisztina
» ugrás a lap tetejére «
Prokop Gábor 2017-03-14
Tisztelt étterem! Ezt az email írtam önöknek egy hónapja: (...) Az önök hírlevelében nem lehet a leiratkozás linkre kattintani: ...és az önöknek eddig írott levelekkel sem tudtam leiratkozni a prokee@prokee.hu emailcímmel. Ha ez segít, két fontos tényt szeretnék közölni önökkel: - bár többször rendeltem önöktől, a legutóbbival, úgy három éve úgy megszívattak, hogy eszem ágában sincs a jövőben önöktől bármit rendelni-vásárolni vagy önöknél fogyasztani - egyébként kb. 700km-re vagyok önöktől, ide úgysem szállítanak ki, én meg biztosan nem ugrok el önökhöz valentinnapozni. Szóval ismét, hangsúlyosan kérem, hogy a prokee@prokee.hu emailcímet minden adatbázisukból törölni szíveskedjenek, ellenkező esetben az adatvédelmi hivatalhoz fordulok, akik meglehetősen vastag ceruzával szabják ki az ilyenért a bírságot. Nos, ma ismét kaptam egy hírlevelet. Vajon van rá mód, hogy leiratkozzam, vagy ez már örökké így lesz? Kiderül, ha megérkezik a válasz az NMHH-tól.
» ugrás a lap tetejére «
Asszony Tímea 2016-12-10
Kedvenc családi éttermünk VOLT az Önöké, ez sajnos tegnap este megváltozott. Munkahelyi karácsonyi vacsora volt 16 fő. 1-2 kivétellel az ételek rosszak voltak, a frissensültek olaja egy "kissé"elhasználódott, de a többi ételben is volt kifogásolnivaló. A kiszolgálás is kb közepes volt. Sehol nem hallottam még arról, hogy nagyobb társaság esetén(16 fő) le kell adni az ételrendelést előre egy héttel, és hogy nincs visszamondási lehetőség (az el nem fogyasztott két ételt is ki kellett fizetnünk).. Lehet, hogy a leadáskor készültek az ételek ?? :-(( Hab a tortán, hogy egyikőnknek 1500-al kevesebbet adtak vissza, de csak később vettük észre. Az Én javaslatomra választottuk ezt az éttermet, de hatalmas csalódás lett a vége . Azt gondolom, valami megérett a változtatásra.
» ugrás a lap tetejére «
Kormos Endre 2016-09-13
Az 56. szülinapomat ünnepeltem a gyerekeimmel az étteremben! Először jártunk itt. Már a fogadtatás nagyon szívélyes volt. Az asztal foglalással is minden rendben volt! A felszolgálásra sem tudnék semmi negatívumot mondani! Az ételek fantasztikusak voltak! Csak ajánlani tudom mindenkinek az étterem meglátogatását! Mi biztos, hogy vissza térő vendégek leszünk!
» ugrás a lap tetejére «
Esze György 2016-09-03
Tisztelt Tulajdonos! Ma este, fél hét felé ( 2016. 09. 03.) visszajáró vendégként ültünk be az éttermük kerthelyiségébe. Vártunk egy negyed órát, de senki nem jött ki hozzánk, és a mellettünk ülő VENDÉGEKhez sem. Bementem és megkérdeztem, hogy van-e kiszolgálás a teraszon. A pultnál lévő hölgy sűrű elnézést kért, de ezzel párhuzamosan a pultot támasztó fiatal pincér kijelentette, hogy azért nem jöttek ki, mert nem hallották, hogy köszöntünk volna. Ilyen ormótlan kioktatáshoz azt gondolom egy vendéglátósnak sincs joga, tudnia kell viselkedni a vendéggel. Az ilyeneknek kellene kimennie külföldre, hogy tanuljon tisztességet a saját kárán( ugyanis, ott úgy kirugják, hogy a lába sem éri a földet) és a tisztességes szakembereket kellene Önöknek megbecsülni. Az alábbi komenteket elnézve az utóbbi időben többeknek volt kifogása az étteremmel szemben. Lehet, hogy őket is, de bennünket biztos, hogy vendégként a mai nappal elveszítettek.
» ugrás a lap tetejére «
Vigh Krisztina 2016-05-22
Ezen a héten kedden foglaltam asztalt(melyet vissza is igazoltak) a szombati születésnap ünnepléséhez, mikor megérkeztünk fogalmuk sem volt a foglalásomról. Leültettek bennünket a konyha bejárata melletti asztalkához, ami inkább kávézáshoz volt alkalmas mint arra, hogy 6 ember vacsorázzon és beszélgessen is kicsit, a konyhába a pincérek ki-beszaladgáltak a hangomat sem lehetett hallani. A megrendelt étel 1 óra múlva érkezett, melyben a cukkinis tócsnim félig nyers volt, illetve a társaságomban lévő lány csirke étele olyan száraz volt, hogy szinte ehetettlen volt. Nagy csalódás volt az egész vacsora melyet Önök rontottak el. Sajnálom, hogy ezt az éttermet választottam, ezek után senkinek sem ajánlom.
» ugrás a lap tetejére «
Mészárosné Glutz Éva 2016-05-07
Ma este 40 éves érettségi találkozónkat tartottuk az Önök éttermében. Meg kell mondanom, hogy visszajáró vendég voltam,és mindig elégedetten távoztam. Most, hogy nagy társasággal voltunk, valahogy megváltozott a mennyiség és a minőség is! Én a már jól bevált és nagyon ízletes harcsatekercset kértem sült túrós csuszával. Na ezzel volt a baj! Az eddig megszokott 4 db harcsatekercs lecsökkent 3-ra, a sült csusza, pedig sajnos nem látta a sütőt; egyszerű túrós tészta volt! Csalódtam! Ezek szerint csak kis létszámban érdemes Önöknél vacsorázni! Sajnálom!
» ugrás a lap tetejére «
Vadász Tibor 2016-05-03
Egészben sült füstölt csülökre éheztünk káposztás dödöllével és tormával. Nos, én is készítek otthon ilyesmit, de a szőrt mindig leperzselem róla, noha nem vagyok sztárszakács. Az egészben sült füstölt csülök annyiban volt igaz, hogy egészben kaptuk a füstölt csülök két kis részét. A hús puhaságával is volt némi gond, ami azért okozott számunkra csalódást, mert többször is vendégeskedtünk már az étteremben és minden alkalommal elégedetten távoztunk. Amire nem lehet panasz: a kiszolgálás. Ez a füstölt csülkös dolog viszont nem sikerült.
» ugrás a lap tetejére «
Kiss M. Jutka 2016-04-24
Màsfél óràt vàrtunk az ételekre aminek az 50%-a hideg volt. Ammi ennél is ilyesztöbb, hogy hajat és SZŐRT talàltam az ebédemben. Elsőre amikor itt voltam is hideg volt az ebédem, gondoltam csak a véletlen műve... Mivel az ott lévő gyerekek egyfolytàban rohangàltal levertél a tàskàmat és a telefonom is megrepedt it sajnos csak itthon vettem észre. Többet nem megyek ide enni és nem ajànlom senkinek sem.
» ugrás a lap tetejére «
Kisbé 2016-03-20
Köszönjük a mai napon tett látogatásunk alatti kiszolgálást és ételeket. Először voltunk itt, és nem kellett csalódnunk. Az étterem kiváló választás egy kellemes ebédhez vagy vacsorához. Hogy a nagy mestert idézzem: "I'll be back" :)
» ugrás a lap tetejére «
Sajó Eperke 2015-12-04
Üdvözlet! Kérdezném, hogy idén is lesz e, karácsonyra előrendelhető halászlé ??? Remélem megtartják e jó szokásukat :)
» ugrás a lap tetejére «
Ihász Kata 2015-11-23
Vasárnap délben, asztalfoglalással érkeztünk. Amikor a rendelést felvették, rajtunk kívül három asztalnál voltak vendégek, nyitás után nem sokkal érkeztünk. A leveseket fél óra eltéréssel, a főételeket a rendeléstől számítva másfél órával később hozták, akkor sem egyszerre, hanem 10-15 perc eltérésekkel az egy asztaltársaságnak. Egyszeri és nem túl kellemes látogatás volt ez nekünk az étteremben annak ellenére, hogy az ételek finomak voltak. Csak olyannak ajánljuk, aki nem túl éhesen érkezik!
» ugrás a lap tetejére «
Volócziné Keller Ildikó 2015-10-18
Sok volt a vendég, mégis minden tökéletes volt. Köszönjük!
» ugrás a lap tetejére «
Oldal 1/2     1 2    Következő » »»

étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

 • 2018-06-12
  2018.06.15-től megszűnik a kiszállítási kedvezmény
  2018.06.15-től már nem lesz 10% kedvezmény a kiszállított ételeinkre.
  Bővebben
 • 2018-01-24
  Romantikus valentin napi vacsora
  Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával a szerelem jegyében!
  Bővebben
 • 2017.11.27
  Karácsonyi halászlé rendelés!
  A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
   
  Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink