Vendégkönyv

*Név:
*E-mail cím:
Üzenet:
Írd be a fenti művelet eredményét:

Gorzsás Noémi 2019-06-09
Nemrég rendeltünk kacsa combot és BBQ rostélyost mind a kettő ehetetlen volt sajnos. Mind a két hús kemény és rágós volt, éles késsel is nagyon nehezen tudtuk elvágni, 2 falat után a kukában landolt. Sűrűn rendelünk Önöktől, illetve látogatunk el Önökhöz személyesen, de mostanában mindig rosszat ettünk és éhesek maradtunk. Egyedül a sushi, amiben még nem csalódtunk, de ezek után azt is inkább kétszer meggondoljuk.
» ugrás a lap tetejére «
Balogh Ilona 2019-05-15
Nemrég rendeltünk egy hatos makit, bőrös lazacot. Eddig négy darabot ettem belőle, háromban valamilyen műanyag szilánk volt. Miután felhívtuk a diszpécsert közölte, hogy a megoldás az, hogy küldjük el az e-mail címükre a fotót. A pad thai is ízetlenre sikerült. Elég régóta és elég gyakran rendeltünk innen ételt, de most elvették az étvagyunkat. Sajnálom.
» ugrás a lap tetejére «
Andika 2019-03-09
Kedves Mindenki! 2019.03.08.-án vacsorázni érkeztünk az étterembe. A kiszolgálással ismét minden rendben volt,az általunk rendelt ételek frissek és ízletesek voltak, nőnap alkalmából virágot is kaptunk 🙂 Jól éreztük magunkat,egészen biztosan hamarosan ismét ellátogatunk ide! Köszönjük 😉
» ugrás a lap tetejére «
Parák Ildikó 2018-10-10
Kedves Mindenki! 2018. szeptember 08-án tartottuk az esküvőnket Önöknél. Többször voltunk már itt és mindig nagyon finomak voltak az ételek és a kiszolgálás is kedves és figyelmes volt. Esküvőnk napján sem kellett csalódnunk, minden tökéletes volt, az ételek a megbeszéltek szerint készültek el, ízre is nagyon finomak voltak. Kedvesek, segítőkészek voltak a pincérek Dávid és Gergő, sőt a lányok a pultban is. Nekünk egy örök emlék az esküvőnk napja és köszönjük, hogy a lehető legjobb szakmai és emberi tudásukat adták és emelték az esküvőnk fénypontját . Nekünk egy ÓRIÁS csillagos 5-öst jelent :-)! Még biztos találkozunk, szép napot: Ildikó & Oszi
» ugrás a lap tetejére «
Koniorczyk Miklós 2017-11-07
A kiszállított ételek (halászlé, harcsatekercs, csülök) elképesztően finom és friss volt, annyira, hogy remélem átadják a szakácsnak a köszönetem, illetve életemben nem találkoztam olyan futárral aki este tízkor ilyen udvarias és jó kedélyű (kaputelefonban bemutatkozik...stb) örülök, hogy a szabadnapom pihenését ilyen vacsi zárta. Csak így tovább!
» ugrás a lap tetejére «
bytecoin mining news 2017-05-26
list of cryptocurrencies by market cap bytecoin bitcointalk tumblr bytecoin mining news http://ur.my/bestdigitalcurrencytobuy38496
» ugrás a lap tetejére «
Prokop Gábor 2017-03-14
Tisztelt étterem! Ezt az email írtam önöknek egy hónapja: (...) Az önök hírlevelében nem lehet a leiratkozás linkre kattintani: ...és az önöknek eddig írott levelekkel sem tudtam leiratkozni a prokee@prokee.hu emailcímmel. Ha ez segít, két fontos tényt szeretnék közölni önökkel: - bár többször rendeltem önöktől, a legutóbbival, úgy három éve úgy megszívattak, hogy eszem ágában sincs a jövőben önöktől bármit rendelni-vásárolni vagy önöknél fogyasztani - egyébként kb. 700km-re vagyok önöktől, ide úgysem szállítanak ki, én meg biztosan nem ugrok el önökhöz valentinnapozni. Szóval ismét, hangsúlyosan kérem, hogy a prokee@prokee.hu emailcímet minden adatbázisukból törölni szíveskedjenek, ellenkező esetben az adatvédelmi hivatalhoz fordulok, akik meglehetősen vastag ceruzával szabják ki az ilyenért a bírságot. Nos, ma ismét kaptam egy hírlevelet. Vajon van rá mód, hogy leiratkozzam, vagy ez már örökké így lesz? Kiderül, ha megérkezik a válasz az NMHH-tól.
» ugrás a lap tetejére «
Kormos Endre 2016-09-13
Az 56. szülinapomat ünnepeltem a gyerekeimmel az étteremben! Először jártunk itt. Már a fogadtatás nagyon szívélyes volt. Az asztal foglalással is minden rendben volt! A felszolgálásra sem tudnék semmi negatívumot mondani! Az ételek fantasztikusak voltak! Csak ajánlani tudom mindenkinek az étterem meglátogatását! Mi biztos, hogy vissza térő vendégek leszünk!
» ugrás a lap tetejére «
Esze György 2016-09-03
Tisztelt Tulajdonos! Ma este, fél hét felé ( 2016. 09. 03.) visszajáró vendégként ültünk be az éttermük kerthelyiségébe. Vártunk egy negyed órát, de senki nem jött ki hozzánk, és a mellettünk ülő VENDÉGEKhez sem. Bementem és megkérdeztem, hogy van-e kiszolgálás a teraszon. A pultnál lévő hölgy sűrű elnézést kért, de ezzel párhuzamosan a pultot támasztó fiatal pincér kijelentette, hogy azért nem jöttek ki, mert nem hallották, hogy köszöntünk volna. Ilyen ormótlan kioktatáshoz azt gondolom egy vendéglátósnak sincs joga, tudnia kell viselkedni a vendéggel. Az ilyeneknek kellene kimennie külföldre, hogy tanuljon tisztességet a saját kárán( ugyanis, ott úgy kirugják, hogy a lába sem éri a földet) és a tisztességes szakembereket kellene Önöknek megbecsülni. Az alábbi komenteket elnézve az utóbbi időben többeknek volt kifogása az étteremmel szemben. Lehet, hogy őket is, de bennünket biztos, hogy vendégként a mai nappal elveszítettek.
» ugrás a lap tetejére «
Mészárosné Glutz Éva 2016-05-07
Ma este 40 éves érettségi találkozónkat tartottuk az Önök éttermében. Meg kell mondanom, hogy visszajáró vendég voltam,és mindig elégedetten távoztam. Most, hogy nagy társasággal voltunk, valahogy megváltozott a mennyiség és a minőség is! Én a már jól bevált és nagyon ízletes harcsatekercset kértem sült túrós csuszával. Na ezzel volt a baj! Az eddig megszokott 4 db harcsatekercs lecsökkent 3-ra, a sült csusza, pedig sajnos nem látta a sütőt; egyszerű túrós tészta volt! Csalódtam! Ezek szerint csak kis létszámban érdemes Önöknél vacsorázni! Sajnálom!
» ugrás a lap tetejére «
Vadász Tibor 2016-05-03
Egészben sült füstölt csülökre éheztünk káposztás dödöllével és tormával. Nos, én is készítek otthon ilyesmit, de a szőrt mindig leperzselem róla, noha nem vagyok sztárszakács. Az egészben sült füstölt csülök annyiban volt igaz, hogy egészben kaptuk a füstölt csülök két kis részét. A hús puhaságával is volt némi gond, ami azért okozott számunkra csalódást, mert többször is vendégeskedtünk már az étteremben és minden alkalommal elégedetten távoztunk. Amire nem lehet panasz: a kiszolgálás. Ez a füstölt csülkös dolog viszont nem sikerült.
» ugrás a lap tetejére «
Kiss M. Jutka 2016-04-24
Màsfél óràt vàrtunk az ételekre aminek az 50%-a hideg volt. Ammi ennél is ilyesztöbb, hogy hajat és SZŐRT talàltam az ebédemben. Elsőre amikor itt voltam is hideg volt az ebédem, gondoltam csak a véletlen műve... Mivel az ott lévő gyerekek egyfolytàban rohangàltal levertél a tàskàmat és a telefonom is megrepedt it sajnos csak itthon vettem észre. Többet nem megyek ide enni és nem ajànlom senkinek sem.
» ugrás a lap tetejére «
Kisbé 2016-03-20
Köszönjük a mai napon tett látogatásunk alatti kiszolgálást és ételeket. Először voltunk itt, és nem kellett csalódnunk. Az étterem kiváló választás egy kellemes ebédhez vagy vacsorához. Hogy a nagy mestert idézzem: "I'll be back" :)
» ugrás a lap tetejére «
Sajó Eperke 2015-12-04
Üdvözlet! Kérdezném, hogy idén is lesz e, karácsonyra előrendelhető halászlé ??? Remélem megtartják e jó szokásukat :)
» ugrás a lap tetejére «
Ihász Kata 2015-11-23
Vasárnap délben, asztalfoglalással érkeztünk. Amikor a rendelést felvették, rajtunk kívül három asztalnál voltak vendégek, nyitás után nem sokkal érkeztünk. A leveseket fél óra eltéréssel, a főételeket a rendeléstől számítva másfél órával később hozták, akkor sem egyszerre, hanem 10-15 perc eltérésekkel az egy asztaltársaságnak. Egyszeri és nem túl kellemes látogatás volt ez nekünk az étteremben annak ellenére, hogy az ételek finomak voltak. Csak olyannak ajánljuk, aki nem túl éhesen érkezik!
» ugrás a lap tetejére «
Volócziné Keller Ildikó 2015-10-18
Sok volt a vendég, mégis minden tökéletes volt. Köszönjük!
» ugrás a lap tetejére «
Páj Nikolett 2015-09-28
Kedves Tóth Erzsébet! Kedves La Gunasok! Ezúttal is nagyon elégedett voltam. A futár távozása után eszméltem rá, hogy 10%kedvezmény is járt a vásárlásból. Ez a vásárlást visszaigazoló e-mailből nem derült ki. Nem bánom, mert valóban nagyon finomat kaptam, viszont én 3300 Ft-ot adtam a futárnak. Szeretném, ha a borravalót megfeleznék a szakáccsal, jusson neki is a jóból. Köszönettel Páj Nikolett Kód: 013753
» ugrás a lap tetejére «
Szladeki Tamás 2015-08-09
Tisztelt Laguna. Ma 2015.08.09.-én voltunk éttermükben először. Semmi gond nem volt finom volt minden csak egy bosszantó dolog volt. 50 percet vártunk az ételekre!!!! Megjegzem nem volt teltház. Amúgy megyünk máskor is. Üdv: Szladeki Tamás
» ugrás a lap tetejére «
Gaál Orsolya 2015-07-10
Kedves Laguna, Évek óta rendelek házhoz Tőletek (sose máshonnan). Eddig mindig meg voltam elégedve, nagyon finomak az ételek. A mai bolognai spagetti azonban nagyon rossz volt. Jobban jártam volna, ha egy gyors bolognait összedobok magamnak itthon. Remélem ez csak egy véletlen volt és legközelebb ismét az eddig megszokott minőséget fogom kapni.
» ugrás a lap tetejére «
Németh Rita 2015-06-09
Jó estét kívánok! Jártunk már néhányszor az étteremben, fogyasztottunk a nemzetközi étlapról és a sushi étlapról is, és általában elégedettek voltunk az ételekkel, a kiszolgálással. Házhoz szállítással viszont biztos, hogy többet nem próbálkozunk, mert számunkra úgy tűnik, nem azt a minőséget kaptuk, mint helyben fogyasztáskor. A harcsás halászléből hiányzott a harcsaszelet (a hozzá rendelt belsőség is kisebb adag volt, mint az éttermi fogyasztáskor), a somlói galuska tortácska helyett tejszínhabbal jól átitatott három kis somlói ízre hajazó, hascsikarást okozó golyócska érkezett. Feltételezzük, hogy, nem azért van ez így, mert otthonról nem lehet reklamálni a szolgálatkész pincéreknél. De akkor miért? Üdvözlettel.
» ugrás a lap tetejére «
Oldal 1/2     1 2    Következő » »»

étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

 • 2019.02.12
  Romantikus valentin napi vacsora
  Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával a szerelem jegyében!
  Bővebben
 • 2018.11.22
  Karácsonyi halászlé rendelés!
  A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
   
  Bővebben
 • 2018-11-07
  Márton napi libaságok
  Vajon mi jut először eszünkbe a közelgő Márton napról? Egy ropogós libacomb? Egy pohár üde újbor? Vagy netán Szent Márton püspök? Esetleg a gyerekek lampionos felvonulása? Alighanem a felsoroltak mindegyike, hiszen Márton nap az egyik legismertebb, és legjobban várt ünnepünk immár a középkor óta.
  Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink