Dining City Országos Étterem Hét EXTRA 2015.11.09-15.

TOP8-ban a La-Guna Étterem & Mori Sushi Budapesten! A IX. DINING CITY ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT gasztro-eseményen az előkelő 8. helyet szereztük meg, 121 résztvevő étterem közül, ahol 24.000 vendég próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!. Köszönjük mindenkinek a részvételt és a véleményeket!
Lelkes csapatunk a továbbiakban is mindent megtesz a vendégeink elégedettségéért és azért, hogy még ennél is jobb helyen pozicionálják éttermünket. 

Étterem Hét EXTRA: a legjobb 15 budapesti/pest megyei étteremben (tehát nálunk is!) 1 hétig újra megkóstolhatóak a győztes 3 fogásos menük!

Mi is az az Étterem Hét? 2015. október 12-18 között a DiningCity ismét megrendezi az ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT gasztro-programot! Ezen a héten több mint 100 magyarországi TOP étterem továbbra is egységes áron, mindössze 3.300 Ft-ért kínál különleges, 3 fogásos menüsorokat.

Éttermünk két féle (Nemzetközi konyha és SUSHI) menüsorral is kedveskedik vendégeinek. Erre az eseményre kizárólag az etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni!!!
 
3 fogásos menük 3.300Ft-ért  Asztalfoglalás CSAK ITT LEHETSÉGES >>>
 
NEMZETKÖZI KONYHA MENÜSOR SUSHI MENÜSOR
Előétel Előétel

Mediterrán padlizsánkrém, friss zöldségekkel, pitával

Halászlé harcsafilével csészében

(a kép illusztráció!)

Zöldborsó krémleves parmezános panna cotta-val

Fűszeres grill sajt karamelizált gyümölcsökkel

Quiss lorain

Lazac tatár chilis avokádókrémmel, friss zöldségekkel, pirítóssal
Tempurázott rák, friss zöldségekkel, öntettel
Thai Tom Kha (Seafood) Thai csípős kókusztej tengergyümölcseivel, csirkéval, paradicsommal, gombával, vöröshagymával
Avokádó saláta, lime öntettel
Zöldséges tavaszi tekercs, saláta ágyon

Főétel

Főétel

Bélszínsteak grillezett libamáj szelettel, erdei gombákkal, zöldbabbal, gyömbéres carottapürével és demi glace mártással

Konfitált kacsamell szeletekfokhagymás libamájmártással, vörösboros körtével

Chedarsajttal töltött csirkemellfilé házisonkával göngyölve, tejszínes erdeigomba-mártással, sárgarépa pürével

Mézes-chilis-narancsos kacsacombmedvehagymás-bazsalikomos burgonyapürével

Szűzérmék rózsaborssal, zsályás sajtmártással és vajas-diós tagliatellével

Garnélarákos-tejszínes spagetti grillezett lazaccal

   
Lazacfilé teriyaki szósszal grillezett zöldségágyon
Chili Beef - Wokbak sült bélszín kockák karfiollal, zöldhagymával, gombával, paprikával, thai rizzsel
Kushiro mix 6db - 1db füstölt lazac inari, narancssárga rákkaviárral,  1db füstölt lazac inari fekete rákkaviárral,  4db Tigrisrák, avokádó tekercs tonhalba göngyölve, fűszeres lazaccal fedve
Pad Thai Seafood Rizstészta garnélával és tintahallal, tojással, sárgarépával, káposztával, zöldhagymával, földimogyoróval
Sanshoku 12 db - 3 db yellowtail maki, 3db tuna maki, 3 db lazac maki, 3 db shiitake gomba maki
   

Desszert

Desszert

Karamelles madártej

Barackkal töltött túrógombóc fahéjas tejföllel

Eszterházy flan török mogyoróval

Fahéjas almástekercs gyümölcs szósszal
Vanília fagylalt panko morzsában sütve, eper öntettel 
   
 
FONTOS: CSAK A DINING CITY (www.etteremhet.hu) OLDALÁN LEHET FOGLALNI ASZTALT!
 
  ASZTALFOGLALÁSHOZ KATTINTSON IDE >>>


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»


2 fogás:
1.190 Ft

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2017.10.9-15.
    DINING CITY ÉTTEREM HÉT 2017.10.9-15.
    Éttermünk séf mester szakácsai, Tarr László, Vörös Péter és Monthon Pakul, páratlan menüsorral készültek az őszi Dining City Vendégei számára!
    Bővebben
  • 2017-03.24.
    Gál Tibor borvacsora
    Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedüit, fehértől a vörösig.
    Bővebben
  • 2016.11.29
    Fergeteges Szilveszteri Party

    Töltse velünk az év utolsó éjszakáját és táncoljunk át együtt 2017-be!
     

    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink