Valentin nap - romantikus hétvége




A szerelmesek ünnepén szeretettel és welcome drinkkel várjuk kedves vendégeinket, akik asztalfoglalás esetén az alábbi menüajánlatunkból választhatnak:


ELŐÉTEL:
- Erdei gyümölcs krémleves vaníliás bazsalikomos túrógaluskával
- Tatárvariáció zöldség relishel és házi magvas bagettel
(Uborkás marha tatár,kamillás lazac tatár,almás libamáj tatár)
- Zelleres batáta krémleves chilis-baconos panna cottával
- Thai Tom Kha (Seafood)

FŐÉTEL:
- Tempurázott rák friss zöldségekkel
- Garnélarákos-tejszínes spagetti lazaccal
- Konfitált libamájszelet,hársmézes almával,burgonyapürével
- Szűzérmék rózsaborssal,zsályás sajtmártással vajas-diós tagliatellével
- Csirkemell sonkával,füstölt sajttal és erdei gombával töltve,bazsalikomos tejszínes mártással párolt rizzsel
- Morioka sushi mix ( 4 db tonhalas tempura maki sajttal töltve, 6db tempurázott rák maki lazaccal, fedve szezámmal fedve, 2 db tempura lazac maki)


DESSZERT:
- Eperrel töltött túrógombóc fahéjjas vaníliamártással bazsalikom habbal
- Kardamamos-chilis csokoládé mousse vörösboros meggyel


Menü ára : 5500 Ft/fő

Asztalfoglalás szükséges:
Tel.: +36 1/787-95-22
eMail:
asztalfoglalas@la-gunaetterem.hu


A fenti három fogásos menüajánlatunk csak asztalfoglalás mellett érvényes és külön termünkben szolgáljuk fel, ahol élőzenével tesszük még emlékezetesebbé ezt az alkalmat!
A kubai élőzene hangulatából ízelítőt kaphat a képre kattintva!









Foglaljon mihamarabb asztalt!










 


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»


2 fogás:
1.190 Ft

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2017.10.9-15.
    DINING CITY ÉTTEREM HÉT 2017.10.9-15.
    Éttermünk séf mester szakácsai, Tarr László, Vörös Péter és Monthon Pakul, páratlan menüsorral készültek az őszi Dining City Vendégei számára!
    Bővebben
  • 2017-03.24.
    Gál Tibor borvacsora
    Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedüit, fehértől a vörösig.
    Bővebben
  • 2016.11.29
    Fergeteges Szilveszteri Party

    Töltse velünk az év utolsó éjszakáját és táncoljunk át együtt 2017-be!
     

    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink