Tanulókat felveszünk

Évről évre segítjük a szakács, cukrász és felszolgáló tanulók gyakorlati képzését, amelynek végeztével megkezdik tényleges munkájukat ezen a nem túl könnyű pályán.
Az idei évben is lehetőséget biztosítunk - első vagy másodéves- szakács és felszolgáló tanulóknak a szakma rejtelmeinek elsajátítására.
Kérjük jelezzétek ismerőseiteknél hogy van ez a lehetőség az ifjúság számára. Ha egy igazán magas minőségű, pörgős és szakmailag elhivatott gyakorlati helyet keres valaki, akkor itt a lehetőség.

Minden kedves tanulót vagy szülőt kérünk arra, hogy bővebb információért keresse Tóth Erzsébet étteremvezetőt!
Tel:06 20 394-2070
E-mail:
zsoka@lagunaetterem.hu


 


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»


2 fogás:
1.190 Ft

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2017.10.9-15.
    DINING CITY ÉTTEREM HÉT 2017.10.9-15.
    Éttermünk séf mester szakácsai, Tarr László, Vörös Péter és Monthon Pakul, páratlan menüsorral készültek az őszi Dining City Vendégei számára!
    Bővebben
  • 2017-03.24.
    Gál Tibor borvacsora
    Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedüit, fehértől a vörösig.
    Bővebben
  • 2016.11.29
    Fergeteges Szilveszteri Party

    Töltse velünk az év utolsó éjszakáját és táncoljunk át együtt 2017-be!
     

    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink