Nincs adat

The Top 2. Budapest

A 2017. ősz Országos Étterem Héten, a La-Guna Étterem & Mori Sushi, 3100 összesített vendég szavazat alapján az előkelő 2. helyezést érte el.
Köszönjük Vendégeink nagyrabecsült értékeléseit, megtisztelő bizalmukat.
Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni kollégáinknak az étteremhét alatti erőn felül tanúsított munkájukért.
Mesterszakácsaink - Tarr László, Vörös Péter, Monthon Pakul és csapata csodálatos izvilággal összeállított menüje méltán képviselte és emelte éttermünk színvonalát ezen a nem  mindennapi eseményen.
Köszönjük cukrászműhelyünk két cseperedő kiscsillagának, egész héten tanúsított fegyelmezett munkáját. Big Respect!
Kiemelt köszönetet mondunk éttermünk 2 pályafőnökének, Mészáros Tibornak és Takács Dávidnak valamint pályán dolgozó munkatársainknak, hogy az étteremhét alatt öregbítették éttermünk hírnevét, számtalan mosolyt csalva vendégeink arcára. Jó érzés volt a sok elégedett vendég dicséretében tündökölni, mely elengedhetetlen lett volna precíz, magas szaktudásuk nélkül.
Hostesseink kedves fogadtatása, diszpécserünk türelmes munkája mind hozzásegített eme siker eléréséhez.
Tanulóinknak köszönjük, hogy kivették részüket a munkából és talán még inkább elhivatott nebulói lesznek választott szakmájuknak.
Köszönet Haraszti Péternek, hogy egész héten segítette munkánkat.

Nagy Örömünkre szolgál, hogy immáron, ezüstérmes csapatunkkal dolgozhatunk!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Köszönjük!


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

 

December 24 ZÁRVA
December 25 ZÁRVA
December 26 ZÁRVA

December 31 ZÁRVA
JANUÁR 01 ZÁRVA

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2017.11.27
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben
  • 2017.10.9-15.
    DINING CITY ÉTTEREM HÉT 2017.10.9-15.
    Éttermünk séf mester szakácsai, Tarr László, Vörös Péter és Monthon Pakul, páratlan menüsorral készültek az őszi Dining City Vendégei számára!
    Bővebben
  • 2017-11.10-12.
    Márton napi libaságok
    Márton napi libaságok...
    2017.november 10-12.
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink