Márton napi libaságok

Előétel:

- Hideg libaízelítő (Libamáj terrin, füstölt libamell, házi tepertős pogácsával, balzsamos lilahagymával) 2290,-
Gálaalmás libamáj tatár, fűszeres házi kaláccsal, sós mogyoró krémmel 2390.-
Libaleves macesz gombóccal 990.-
Narancsos sütőtök krémleves, füstölt libamellel 950.-


Főétel:

- Chilis-mézes libacomb, medvehagymás burgonyapürével, gyömbéres karotta pasztával 2390.-
Zsírjában sült libamell fűszeres tökkrémmel, káposztás burgonya felfújttal 2590.-
Roston sült libamáj szeletek új borban párolt birsalmával, són sült gesztenyével, burgonya habbal 2690,-
Erdei gombás libamáj rizottó demi glace-val 2190.-
Libatál (2 személy részére) 
Mézes-chilis libacomb, konfitált libamell, roston sült libamáj, erdei gombás rizottó, burgonyapüré, Fűszeres tökkrém 5690.-

 

Desszert:

- Karottás-mascarponés mákmuffin, Tokajis mazsola krémmel 950.-
Aszalt meggy mousse Grand marnier-s gesztenye bonbonnal 950.-


Asztalfoglalás: +36 1/787-95-22


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»


2 fogás:
1.190 Ft

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2017.10.9-15.
    DINING CITY ÉTTEREM HÉT 2017.10.9-15.
    Éttermünk séf mester szakácsai, Tarr László, Vörös Péter és Monthon Pakul, páratlan menüsorral készültek az őszi Dining City Vendégei számára!
    Bővebben
  • 2017-03.24.
    Gál Tibor borvacsora
    Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedüit, fehértől a vörösig.
    Bővebben
  • 2016.11.29
    Fergeteges Szilveszteri Party

    Töltse velünk az év utolsó éjszakáját és táncoljunk át együtt 2017-be!
     

    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink