Nyári Károly zenés vasoraest


Április 03-án (pénteken) Nyári Károly muzsikája szolgáltatja a vacsora utáni szórakozást! Aki szeretne részt venni vacsoraestünkön, a honlapunkon megadott elérhetőségek bármelyikén foglalhat rá jegyet, vacsorával együtt fejenként 5000 forintért, vacsora nélkül (csak a koncertre) 3500 forintért.

A finomabbnál finomabb fogásokat este 18,30 órakor szolgáljuk fel, a koncert 20:00-kor kezdődik. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Választható menü:

Főétel:
Currys rákvajjal töltött csibe, sült zöldséges jázminrizzsel, citrusos forró sajtszósszal

Csibemell steak francia lecsóval, préselt tepsis burgonyával

Cukkinis palacsinta brokkolival töltve, toscan paradicsom mártással

Mangalica szűztekercs vargánya pestoval, salotta hagymás szalvéta-gombóccal


Nakata sushi tál
(8 tempurázott rák, avokádó, majonéz big maki, Nigiri: 2 lazac, 3 angolna, 2 grillezett libamáj)

Desszert:

Mangós pannacotta ribizli mártással

Gesztenye krém torta 



Az estre jegyeket elővételben a La-Guna Étteremben válthatnak az érdeklődők.
Cím: 1215 Bp. Bajcsy-Zs. u. 47.
Telefon: (1) 787-9522
E-mail: asztalfoglalas@la-gunaetterem.hu

A vacsorajegy megváltásával tudjuk a helyeket biztosítani.
A koncert ideje alatt a felszolgálás szünetel.
 
 
 


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»


2 fogás:
1.190 Ft

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2017.10.9-15.
    DINING CITY ÉTTEREM HÉT 2017.10.9-15.
    Éttermünk séf mester szakácsai, Tarr László, Vörös Péter és Monthon Pakul, páratlan menüsorral készültek az őszi Dining City Vendégei számára!
    Bővebben
  • 2017-11.10-12.
    Márton napi libaságok
    Márton napi libaságok...
    2017.november 10-12.
    Bővebben
  • 2017-03.24.
    Gál Tibor borvacsora
    Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedüit, fehértől a vörösig.
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink