Gál Tibor borvacsora

Gál Tibor borvacsora 

Valódi csemegével kedvezünk a magyar borok szerelmeseinek! 

Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedűit, fehértől a vörösig. A külön erre az alkalomra komponált ételsort és a hozzájuk tartozó borokat ifj. Gál Tibor, a pince főborásza mutatja be az est folyamán. 

Időpont: 2017. március 24. 18.00h

A férőhelyek száma limitált, ezért érdemes mielőbb asztalt foglalni az alábbi e-mailen keresztül: asztalfoglalas@lagunaetterem.hu vagy a 1/787-9522 tel.számon.
Borok-fogások
Előétel:
• Kacsatrilógia - Érlelt sonkában sült kacsamáj terrine, füstölt libamell, tepertőkrém, mézes fánk és fügekrém
• Bor: Gál Tibor Egri Csillag 2015 

Leves:
• Vadszárnyas esszencia buggyantott fürjtojással, zöldségszalmával, fűszeres bagettchips-szel
• Bor: Gál Tibor Pinot Noir 2014 

Meleg előétel:
• Harcsatekercs ropogós bacon-nel, paprikás mártással, kapros-túrós daragaluskával
• Bor: Gál Tibor Kadarka 2015 

Főétel:
• Vaddisznósült diós fűszerkéregben, zöldséges rétessel, jus-vel
• Bor: Gál Tibor Titi 2013 (Egri Bikavér)

Desszert
• Csokoládészuflé gyömbéres meggymártással, vaníliafagylalttal
• Bor: Gál Tibor Síkhegy Pinot Noir 2013

A borvacsora részvételi ára: 7500 Ft/Fő, mely tartalmazza az öt fogást és a fogásokhoz kívált bort.

Helyet csak az előre jelzett foglalásokkal tuduk biztosítani!


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2018.11.22
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben
  • 2018-11-07
    Márton napi libaságok
    Vajon mi jut először eszünkbe a közelgő Márton napról? Egy ropogós libacomb? Egy pohár üde újbor? Vagy netán Szent Márton püspök? Esetleg a gyerekek lampionos felvonulása? Alighanem a felsoroltak mindegyike, hiszen Márton nap az egyik legismertebb, és legjobban várt ünnepünk immár a középkor óta.
    Bővebben
  • 2018-06-12
    2018.06.15-től megszűnik a kiszállítási kedvezmény
    2018.06.15-től már nem lesz 10% kedvezmény a kiszállított ételeinkre.
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink