Gál Tibor borvacsora

Gál Tibor borvacsora 

Valódi csemegével kedvezünk a magyar borok szerelmeseinek! 

Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedűit, fehértől a vörösig. A külön erre az alkalomra komponált ételsort és a hozzájuk tartozó borokat ifj. Gál Tibor, a pince főborásza mutatja be az est folyamán. 

Időpont: 2017. március 24. 18.00h

A férőhelyek száma limitált, ezért érdemes mielőbb asztalt foglalni az alábbi e-mailen keresztül: asztalfoglalas@lagunaetterem.hu vagy a 1/787-9522 tel.számon.
Borok-fogások
Előétel:
• Kacsatrilógia - Érlelt sonkában sült kacsamáj terrine, füstölt libamell, tepertőkrém, mézes fánk és fügekrém
• Bor: Gál Tibor Egri Csillag 2015 

Leves:
• Vadszárnyas esszencia buggyantott fürjtojással, zöldségszalmával, fűszeres bagettchips-szel
• Bor: Gál Tibor Pinot Noir 2014 

Meleg előétel:
• Harcsatekercs ropogós bacon-nel, paprikás mártással, kapros-túrós daragaluskával
• Bor: Gál Tibor Kadarka 2015 

Főétel:
• Vaddisznósült diós fűszerkéregben, zöldséges rétessel, jus-vel
• Bor: Gál Tibor Titi 2013 (Egri Bikavér)

Desszert
• Csokoládészuflé gyömbéres meggymártással, vaníliafagylalttal
• Bor: Gál Tibor Síkhegy Pinot Noir 2013

A borvacsora részvételi ára: 7500 Ft/Fő, mely tartalmazza az öt fogást és a fogásokhoz kívált bort.

Helyet csak az előre jelzett foglalásokkal tuduk biztosítani!


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2018-06-12
    2018.06.15-től megszűnik a kiszállítási kedvezmény
    2018.06.15-től már nem lesz 10% kedvezmény a kiszállított ételeinkre.
    Bővebben
  • 2018-01-24
    Romantikus valentin napi vacsora
    Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával a szerelem jegyében!
    Bővebben
  • 2017.11.27
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink