Chef

Először is szeretném leszögezni azt, hogy senki sem születik szakácsnak, és képzeljétek ez velem is így volt. Kezdetben azt hittem, hogy érdekeltek az ételek, azért választottam ezt a „hivatást”, aztán amikor benőtt a fejem, már rájöttem, hogy az érdekelt, hogy miként bűvölhetem el az embereket, miként adhatok a részükre egy olyan élményt, amit sokáig nem felejtenek el. És számomra itt a lényeg.  Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés

Nagyon fontos a hozzáállás, és ez minden alkotás egyik kulcsa. Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem. Olyan ételeket szeretek főzni, ami el fogja varázsolni a vendégeimet, nem pedig olyat - Jaj csak el ne rontsam az ételt, mert mit fognak szólni a vendégeim! - Ugye érzitek a különbséget. És azt is hozzáteszem, hogy az önbizalom nem feltétel a kiváló ételek elkészítéséhez.

Számomra a főzés olyan, mint egy érzéki szeretkezés, ami ösztönből jön és érezzük hogy mit szeretnénk. Én ezzel a„konyhai filozófiával” tudok azonosulni. 

Vörös Péter
     chef

 


 


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2018-06-12
    2018.06.15-től megszűnik a kiszállítási kedvezmény
    2018.06.15-től már nem lesz 10% kedvezmény a kiszállított ételeinkre.
    Bővebben
  • 2018-01-24
    Romantikus valentin napi vacsora
    Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával a szerelem jegyében!
    Bővebben
  • 2017.11.27
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink