10 évesek lettünk



Május 19-én leszünk 10 évesek! Szeretnénk az örömünket kedves vendégeinkkel is megosztani, ezért ezen a napon egy különleges étlappal készülünk, este pedig kubai zenekarral fokozzuk az ünnepi hangulatot!

Az alábbi étlapon szereplő ételek árából 50% kedvezményt biztosítunk mindenkinek, aki ezen a napon velünk együtt ünnepel:

Előétel:


Mediterrán padlizsánkrém , friss zöldségekkel, pitával    1,590,-

Zöldséges tavaszi tekercs, saláta ágyon    590,-

Suki Yaki Seafood    690,-
(Suki yaki  leves tengergyümölcseivel, tojással, sárgarépával,  gombával, friss zöldhagymával, thai tésztával) 

Kókuszos sütőtök krém leves        750,-
 

Főétel:


Konfitált kacsacomb baconba göngyölt spárgával, burgonyapürével, almás káposztával     2,490,-

Sous vide-olt csirketekercs kesudiós kéksajtmártással, párolt rizzsel        2,290,-

Laskagombával töltött csirkemell  pesto mártással,  steak burgonyával        2,490,-

Erdei gombás papardelle csirkemellel        1,990,-

Fish and chips       2,490,-
(Rántott harcsa szeletek hasáb burgonyával, tartármártással)

Yakisoba Beef      1790,-
(
Csípős marhahús yakisoba tészta, lila hagymával, kukoricával, sárgarépával, paprikával)

Curry Chicken   1690,-
(
Csípős kókusztejes-currys csirkemell falatkák padlizsánnal, paprikával, rizságyon)

Sakava mix 10db/ 10p. 2550 Ft
(1 Ropogós bőrös lazac inari / Salmon skin inari, 1 Lazac nigiri / Salmon nigiri
1 Édes rák nigiri / Sweet shrimp nigiri, 1 Libamáj nigiri / Goose liver nigiri
1 Libamell nigiri / Goose breast nigiri, 1 Angolna nigiri / Eel nigiri
4 Ropogós grill maki / 4 Skin grilled roll)


Desszert:


Somlói galuska    950,-

Képviselő fánk 850,-

Fruit sushi eperrel, csokoládé öntetttel        850,-


ASZTALFOGLALÁS: 06 1 787-9522   

Naptárba már mindenki írja be, nehogy más programot szervezzen!



 


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»


2 fogás:
1.190 Ft

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2017.10.9-15.
    DINING CITY ÉTTEREM HÉT 2017.10.9-15.
    Éttermünk séf mester szakácsai, Tarr László, Vörös Péter és Monthon Pakul, páratlan menüsorral készültek az őszi Dining City Vendégei számára!
    Bővebben
  • 2017-03.24.
    Gál Tibor borvacsora
    Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedüit, fehértől a vörösig.
    Bővebben
  • 2016.11.29
    Fergeteges Szilveszteri Party

    Töltse velünk az év utolsó éjszakáját és táncoljunk át együtt 2017-be!
     

    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink